Naudojau:
Kelios virtos šviežios bulvės
Pusė rūkyto upėtakio
Pora saujų romaninių salotų lapų
Keli ridikėliai
Žiupsnis krapų
Padažui reikėjo:
garstyčių, alyvuogių aliejaus, balto vyno acto,
druskos ir pipirų
Gaminimas:
1. Padažo ingredientus išplakti iki vienalytės masės vis paragaujant, ar tinka ir patinka skonis.
2. Salotų ingredientus susmulkinti. Ridikėlius aš pjausčiau plonais skritinėliais, upėtakį tiesiog suplėšiau smulkais galabėliais, salotų lapus taip pat supjausčiau, o bulvytes perpjoviau per pusė.
3. Viską sumaišyti ir įmaišyti padažo. Viskas. Valgom.
Originalus receptas čia ir yra.
Ar gaminčiau dar kartą? Tikrai taip.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą