2015 m. birželio 24 d.

Belgiški smidrai

Naudojau: 

5 smidrų stiebai
1 kietai virtas kiaušinis
1 šaukštas lydyto sviesto
smulkiai kapotos petražolės
žiupsnelis malto muskato
druskos ir pipirų pagal skonį

Gaminimas: 

1. Smidrus 3 minutes pavirti verdančiame sūdytame vandenyje.
2. Dubenėlyje šakute sutrinti kiaušinį, įmaišyti druską, pipirus, maltą muskatą, petražoles  ir lydytą sviestą.
3. Į lėkštę sudėtus apvirtus smidrus užkloti kiaušinio mišiniu ir mėgautis skaniais pusryčiais.

Originalus receptas iš Beatos virtuvė. Žurnalas. Pavasario numeris.

Ar gaminčiau dar kartą? Tikrai taip.

Ką daryčiau kitaip kitą kartą? Gal nieko ir nekeisčiau. Puikus lengvas patiekalas pusryčiams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą