1 virta vištienos krūtinėlė
1,5 obuolio
2 stiebai salierų
keli šaukštai graikiško jogurto
Gaminimas:
1. Vištieną susmulkinti dviejų šakučių pagalba.
2. Supjaustyti salierus ir obuolius.
3. Viską sumaišyti kartu su graikišku jogurtu.
4. Taip, nei druskos, nei pipirų nedėjau.
Originalus receptas prieš keletą metų nusižiūrėtas iš kažkurio Youtube kanalo. Šiuo metu atmintis nepajėgi atkuri konkretaus įrašo pavadinimo.
Ar gaminčiau dar kartą? Šias salotas gaminu ganėtinai dažnai ir tikrai gaminsiu ir toliau. Labai jas mėgstu lengvai vakarienei ar pietums darbe.
Ką daryčiau kitaip kitą kartą? Šįkart namie buvo tik salierų ir obuolių, o parduotuvėje buvusios vynuogės neatrodė skaniai. Kartais į šias salotas vietoje obuolio dedu vynuoges. Kartais jas gaminus su ryžiais, kartais - su graikiškais riešutais. Todėl dažniausiai jos skiriasi, bet pagrindas - vištiena, salierai ir graikiškas jogurtas - visąlaik išlieka.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą